• Vrijdag 31 mei vanaf een uur of 8 vindt in onze kantine de jaarlijkse algemene feestavond van OVCS plaats ter afsluiting van het seizoen.

  Het wordt weer een spetterende avond en daar kun je zelf een bijdrage aan leveren! Het thema is Flower Power en het zou leuk zijn (maar niet verplicht) als mensen iets op of aan doen dat doet denken aan dit hippieverleden, dat ook weer heel actueel is! We zijn benieuwd welke lange haren, hoofdbanden, wijde broekspijpen, vlinderjurken en bijbehorende attributen worden meegebracht!

  Daarnaast kun je ook favoriete muzieknummers, liefst passend bij het thema, doorgeven aan Jeroen Burg 06-15145957 door te appen, zodat hij een leuke playlist kan samenstellen.

  Exacte planning van die avond is wat lastig aan te geven, ook omdat nog getraind wordt maar we hebben een heel vol programma, met diverse activiteiten tussen de drankjes en hapjes, verzorgd door ons kantinebeheer, en dus de lekkere muziekkeuze van jezelf!

  Wat gaan we verder doen: traditioneel roepen we deze avond per team de Speler van het jaar uit, de clubtopscorer van dit seizoen, de bijzondere eretitel OVCS-er van het jaar wordt verleend, Leon Joosten maakt de prijswinnaars bekend van de OVCS-pool, we nemen afscheid van enkele vrijwilligers (met name ook van onze oud-secretaris en oud-jeugdsecretaris Bert Hanckmann) en nieuw dit jaar zijn de huldigingen van jubilarissen die dit jaar 25 of 40 of zelfs 50 jaar lid zijn van onze vereniging. En we hebben nog meer in petto, maar dat blijft een verrassing!

  Kom dus zeker langs en dan maken we er samen een superavond van!

  PS de planning van deze avond is mede bepaald door de promotiewedstrijd(en) die het 1e team nog daarna moet spelen, en laten we hopen dat daardoor nog een reden voor een extra feestje achteraf komt!