• Woensdagavond 27 maart verzamelde zich een aantal geïnteresseerde OVCS-ers in de kantine voor de OVCS Inside-avond met Fortuna. Uit de hoek van sponsoren, bestuur, jeugdleiders, vrijwilligers, spelers en supporters was er belangstelling.

  Gastheer van de avond was Wim Clerx, die opende en naderhand ook de gespreksleider met de tafelgesprekken. Dit overigens nadat Eric Posma van de Jeugdcommissie van OVCS nog een welkomstwoord had gesproken.

  Boeiende OVCS Inside met Fortuna 1

  Vervolgens was Jordy Joosten aan het woord. Hij verzorgde (als marketeer bij Fortuna en met wie OVCS ook ons partnership heeft uitgewerkt) een interessante presentatie over de huidige organisatie bij Fortuna, de doelstellingen en acties en zeker ook de band die men met de regio en de partnerclubs (waarvan OVCS expliciet als partner genoemd werd!) wil versterken.

  Boeiende OVCS Inside met Fortuna 2

  Wim Clerx nodigde vervolgens enkele Fortuna iconen aan tafel: Mr. Fortuna René Maessen (16 jaar in Fortuna 1), eigenlijk ook een Mr. Fortuna Willy Boessen (thans trainer van Jong PSV) en Jeroen Dieteren (oud-prins van de Marotte maar nu vooral ook Hoofd Medische Zaken en Fysiotherapeut bij Fortuna). Wim Clerx leidde het gesprek aan de hand van een aantal vragen voor deze drie toppers en dat leidde tot veel interessante wetenswaardigheden en anekdotes.

  Boeiende OVCS Inside met Fortuna 3

  De aanwezigen kregen alle gelegenheid tot het stellen van vragen en ook dat leidde tot zeer interessante gesprekken en weetjes. René en Willy konden hun eigen actieve carrière belichten en hetgeen ze daarna nog hebben gedaan (en doen). Dat was erg leuk want natuurlijk konden ze aan de hand van veel mooie (of soms minder mooie) herinneringen de toehoorders boeien.  Jeroen had veel wetenswaardigs te vertellen over de medische ondersteuning bij Fortuna en het belang van het verzamelen en gebruiken van vele, vele data van alle spelers uit de selectie. Uit zijn verhaal, en de aanvullingen van Willy over PSV werd pas goed duidelijk met hoeveel mensen en vaardigheden de totale staf van een BVO tegenwoordig de hele week bezig moet zijn. Dat moeten onze trainers Maurice en André en alle andere trainers bij OVCS in hun eentje doen haha.

  Boeiende OVCS Inside met Fortuna 4

  Wim Clerx mocht aan het eind van deze erg leuke avond de sprekers bedanken. Ze kregen allen nog iets aangeboden door onze organisatoren Nicky van Mierlo, Bjorn Kreuze en Cas Zandkuijl (super gedaan mannen!). Via penningmeester Math kon nog gemeld worden dat onze drankenpartner Brand Bier een vat bier gesponsord had en de Sligro de snacks en frisdranken: ook daar plukken we de vruchten van de diverse partnerships.

  Alle aanwezigen kregen nog een leuk en lekker pakketje aangeboden met chocolade paaseitjes, die verzorgd waren door Tasty Present, waarvan Director New Business & Marketing Bram Knoups (natuurlijk ook OVCS-er) aanwezig was.

  Boeiende OVCS Inside met Fortuna 5

  De bardienst werd verzorgd door twee dames van het Jeugdkantineteam, Carolien en Rieny, en de sprekers wilden natuurlijk maar wat graag met hen op de foto.

  Boeiende OVCS Inside met Fortuna 6

  Meer foto's zijn te zien op de facebookpagina en Instagram van OVCS