• In het kader van het partnership tussen Fortuna en OVCS waren maandagavond 4 Fortuna-spelers/speelsters te gast om de trainingen van onze jeugdteams bij te wonen. En dat natuurlijk tot groot enthousiasme van onze vele jeugdspelertjes en speelstertjes! En ook van de vele aanwezige ouders!

  Op de foto zien we de gehele groep en ook van de zijde van Fortuna de alom bekende spelers van het herenteam Dimitrios Siovas en Inigo Córdoba en van het vrouwenteam waren aanwezig Diede Lemey (terugkerend van een blessure) en uit het beloftenteam Amber van Heeswijk.

  Aansluitend aan de training was er gelegenheid tot het maken van een foto of het krijgen van een handtekening. Dat kon op een papiertje maar natuurlijk op een shirt. Op de foto zien we Inigo Córdoba aan het werk.

  Fortuna bij OVCS op bezoek op 25 en 27 maart 1

  Op onze Facebook- en Instagrampagina zijn meer foto's te zien.

  Op woensdagavond 27 maart is een ander leuk programma voor sponsoren, jeugdleiders, maar ook alle andere leden van OVCS die interesses hebben. Diverse ervaren rotten van Fortunahuize komen hun verhaal doen; vanaf 18.30 uur is entree en om circa 19.00 starten we. Aanmelding is niet verplicht; je bent welkom!

  Fortuna bij OVCS op bezoek op 25 en 27 maart 2