• Zaterdagavond 4 november, na het invallen van de duisternis verzamelde zo'n 65 jeugdige OVCS-ertjes zich (met ook nog zo'n 30 begeleidende ouders) bij de kantine voor OVCS. Een beetje vrolijk, een beetje gespannen, en velen waren geweldig leuk verkleed en geschminkt! Wat was er toch aan de hand?

  De Halloweentocht 2023 vond plaats en een grote groep spoken, geesten, heksen en andere akelig uitziende figuren was inmiddels in de omgeving van Ophoven op pad gegaan (na lange voorbereiding) om al die lieve kindertjes met hun lieve ouders een spannend of soms akelig onthaal te geven!

  Halloweentocht OVCSJeugd 2023 1

  Tijdens een wandeltocht van enkele kilometers werd een parcours afgelegd waarin de groepjes kinderen langs al die plekken kwamen met Halloweenfiguren. Het leek er eigenlijk op dat de kleintjes soms minder schrokken dan de wat grotere jeugd haha. Komt dit soms doordat ze op tv en andere schermpjes al teveel spannends zien door de week?

  Halloweentocht OVCSJeugd 2023 2

  Hoe dan ook vond iedereen het erg leuk en na terugkomst in de kantine was er ook nog wat lekkers te eten en te drinken en werd nog lang nagetafeld. Want alle kinderen en de spoken ontvingen bijvoorbeeld een gratis consumptie en gratis snacks, die gesponsord waren door onze leverancier Sligro, waarmee OVCS weer een nieuwe samenwerkingsovereenkomst zal aangaan. Dank daarvoor!

  Via onze socials (Facebook en Instagram) zullen we meer beelden tonen, dus kijk daar zeker ook. Het was een geweldig leuk evenement en de familie Tummers en alle andere vrijwilligers die hiermee geholpen hebben verdienen een grote pluim. De verwachtingen voor een volgend jaar zijn hoog en er wordt al gedacht aan nog veel meer spookjes!