• Jeugdkantine OVCS gaat van start!

  24 aug 2023
 • Jeugdkantine OVCS gaat van start!

  Volgende week zaterdag 2 september is eindelijk de officiële start van het voetbalseizoen voor onze jeugd!
  We starten dan om 8.45uur met de 1ste thuiswedstrijden van onze JO8 en JO9. (Zie OVCS website voor de rest van het programma).
  Mede door de inzet van Math Budie en Kevin Cleef staat er voor het komende jaar een uitgebreide vrijwilligersploeg klaar om ook op de zaterdagen de kantine te openen om onze spelertjes met hun ouders en bezoekers te kunnen voorzien van een hapje en een drankje.
  Afgelopen donderdagavond vond de aftrap plaats voor de vrijwilligersgroep en werden ze, na een voorstelrondje, via een presentatie geïnstrueerd wat de werkzaamheden zullen inhouden.
  Ook werd uitleg gegeven over het nieuwe kassasysteem, de keuken-uitgifte, en het sleutelbeheer.

  Jeugdkantine OVCS gaat van start! 1

  De vrijwilligers gaan in koppels samenwerken en de zaterdag zal worden opgesplitst in een ochtend- en middagdienst.

  OVCS is bijzonder blij met dit initiatief en dankt alle vrijwilligers die hier aan bijdragen. We hopen jullie allemaal te mogen ontvangen in onze Jeugdkantine tijdens onze jeugdwedstrijden het komende seizoen!

  Op de onderstaande foto een gedeelte van de vrijwilligers die de OVCS Jeugdkantine op zaterdag gaan “bemannen”.

  Jeugdkantine OVCS gaat van start!

  Vlnr: Math Budie, Rieny Budie, Marlie Bronneberg, Carolien Krekels, Magda Meuwissen, Manon Cleef, Erna Huiveneers, Mirthe Klein, Kevin Cleef en Wim Clerx.
  Op de foto ontbreken Marina Cops, Robbin Budie, Nicole Schols, en Petra Hanckmann. Het jeugdkantine-team bestaat op dit moment uit zo’n 13 vaste medewerkers, en dan is er nog een back-up-team van (tot nu toe) 8 vrijwilligers, bestaande uit Manon, Bjorn, Ruud, Roy, Bert, Patrick, Bea en Paul