• Afgelopen vrijdag tijdens de algemene feestavond van OVCS werden de winnaars van OVCS poule uitgeroepen over het afgelopen seizoen. Een poule die al voor het 12e jaar door Leon Joosten georganiseerd werd: hulde!

  Binnenkort begint het EK voetbal in Duitsland en ook hiervoor  heeft Leon een poule samengesteld. Niet om grote prijzen te winnen, maar vooral voor de gezelligheid en het samen mee doen met toch een extra competitie-elementje.

  Wil je mee doen vul dan bijgevoegd deelname formulier in en stuur dat dat terug (via een mailtje met je formulier als bijlage) naar Leon: leonjoosten61@outlook.com

  Het formulier invullen wijst zich vanzelf als alle vakjes zijn ingevuld: ze worden dan groen, en dan genereert het programma een code die Leon in zijn hoofdprogramma moet gebruiken.

  De inleg is slechts  € 5,50 (waarbij op de totale inleg € 5,- wordt ingehouden voor de onkosten). Betaling moet geschieden op het rekeningnummer en met vermelding van een code zoals aangegeven op het deelnameformulier  Het verdere prijzengeld wordt geheel uitgekeerd aan de deelnemers conform de regeling zoals die op het formulier is aangegeven.

  Om praktische redenen (eigenlijk logisch) moet het deelnamegeld vóór aanvang van het EK binnen zijn, anders is deelname niet mogelijk. Deelname staat open voor OVCS-leden, supporters, familieleden, vrienden wie ja nog meer enthousiast krijgt. Hoe meer deelnemers, hoe leuker het is!

  Onderstaand is de link waar, als je er op klikt, het excelbestand met het formulier zich opent; lukt je dat niet. meldt je dan even via een appje of mailtje bij Leon en krijg je het toegezonden. De deelnemers aan de OVCSpoule hebben het inmiddels al ontvangen.

  EK2024 Deelnameformulier - Excel v24.00dd