• Goed nieuws! OVCS heeft goed nieuws voor onze leden! In samenwerking met Fortuna Sittard kunnen jullie voor een gereduceerd tarief de wedstrijden van Fortuna tegen Excelsior en/of PEC Zwolle bezoeken.

    Fortuna wil jullie, als leden van onze vereniging, de mogelijkheid bieden om voor een klein bedrag deze wedstrijden te bezoeken. Voor slechts €5 per persoon (zowel kids als volwassenen) kan je naar het duel met Excelsior op zondag 3 maart, om 16.45u of het duel met PEC Zwolle op zaterdag 16 maart, om 18.45u. Uiteraard is het ook mogelijk om voor beide wedstrijden een ticket tegen dit gereduceerde tarief aan te schaffen.

    Tickets voor de E & Zuid-tribune kunnen vanaf dit seizoen besteld en betaald worden via een speciale pagina, namelijk www.fortuna-inderegio.nl. Tickets kunnen worden besteld per team of per individu.
    Alle leden hebben de mogelijkheid om via deze ticketshop eigen plekken te kiezen in het stadion bij deze wedstrijden. Na het plaatsen van de bestelling ontvangen jullie direct de e-tickets in jullie eigen (aangemaakte) Fortuna-account.

    Ook dit aanbod is in het kader van het Ster=partnership dat OVCS heeft gesloten met Fortuna.