• OVCS en Fortuna Sittard hebben de afgelopen jaren al vaker op diverse wijzen samen gewerkt, maar nu is er dan een echt Ster-Partnership aangegaan.

    Dat wil zeggen dat beide verenigingen afspraken hebben gemaakt over activiteiten en communicatie die men samen, voor èn naar elkaar toe zal oppakken. In de regio gaat Fortuna Sittard met diverse verenigingen partnerships aan en OVCS heeft gekozen voor het Ster-Partnership.

    Op de foto hierboven is te zien dat Jordy Joosten (marketeer namens Fortuna Sittard) en Math Budie en Bjorn Kreuze (beiden namens het bestuur van OVCS) de samenwerking zijn aangegaan. Daarbij hebben we o.a. al een shirt van de Fortuna-vrouwen gekregen met alle handtekeningen; dit shirt zal binnenkort voor de jeugd worden ingezet.

     

    Waar moet je dan aan denken? Bijvoorbeeld aan het periodiek aanwezig zijn van onze jongere jeugdspelertjes tijdens de rust van een thuiswedstrijd, support bij een eventuele jeugdtoernooi, een eventuele voetbalclinic op onze lokatie, ondersteuning van onze jeugdtrainers met extra lesstof, een informatie-avond bij Fortuna voor de bestuursleden, en leuke ticketacties.  Langs ons veld wordt een reclamebord geplaatst met een visuele weergave van de samenwerking van OVCS en Fortuna Sittard en op onze website en socials zullen wij vaker melding maken van acties en activiteiten. Onderaan onze hoofdpagina van de website hebben wij een banner geplaatst, zoals die hierboven is afgebeeld, want we zijn ook gewoon trots op die samenwerking.