• OVCS Jeugdleiders-avond

  Afgelopen vrijdagavond stond de OVCS-kantine in het teken van de OVCS Jeugdleiders.
  Nadat de aftrap was verricht door onze voorzitter Ruud Krabbe, die nogmaals benadrukte hoe dankbaar OVCS is met de vele uurtjes die onze jeugdleiders per week besteden aan het opleiden van onze voetballers, was het Marc Gelissen die een mooi informatief programma voor onze jeugdleiders in petto had.

  OVCS Jeugdleiders-avond

   

   

  OVCS Jeugdleiders-avond 1

   

   

  De jeugdleden van de jeugdcommissie stelden zich voor, en Ger Vroomen (bestuurslid Jeugdzaken) hield een praatje over de veranderingen m.b.t. het technische gedeelte. Paul Kox en Aaron Vroomen werden daarna voorgesteld, en zij vertelden iets over wat hun rol het komende jaar binnen de jeugdafdeling inhoudt. Daarna werd het jeugdleiders-infoboekje verspreid, een uitgebreid naslagwerk voor elke jeugdleider, met daarin belangrijke informatie over de club, wie voor wat verantwoordelijk is, en zoiets essentieels als spelregels en huisregels.

  OVCS Jeugdleiders-avond 2

   

  OVCS Jeugdleiders-avond 3

  Nadat elke jeugdleider nog werd voorzien van een nieuw jeugdleidersvest en shirt, waarmee we de herkenbaarheid van onze club uitstralen, en een mooie teamfoto, was het tijd voor het informele gedeelte, waarbij onder het genot van een drankje (wederom geweldig verzorgd door Bert & Angelique) en een hapje het nog lang gezellig bleef in onze kantine.
  Een mooi initiatief, dat door ons jeugdleidersgilde zeer gewaardeerd werd en zeker voor herhaling vatbaar is!
  Veel succes allemaal in het komende seizoen, maar wellicht nog veel belangrijker, vooral heel veel plezier met jullie teams!