• Komende zondag 12 november in de thuiswedstrijd van het 1e tegen Sanderbout, hebben we weer een jeugdspelertje van de week en dat is deze keer Xavi Hovelings. Hij maakt de voorbereiding van het selectieteam mee en mag de aftrap verrichten, dus een hele eer en we wensen hem en zijn ouders alvast heel veel plezier, net als vorige week zijn collega spelertje Jace.

  Ook aan Xavi hebben we weer een aantal vragen voorgelegd en hier komen zijn antwoorden:

  • naam: Xavi Hovelings
  • leeftijd: 7 jaar
  • huidige team: JO08
  • positie in het veld: Verdediger
  • hobby’s: met Malibu (hond) spelen
  • wat wil je later worden: rijk
  • mijn favoriete maaltijd: pannekoeken
  • heb een hekel aan: champignons
  • kijk het liefste naar: roblox spelen op de ipad
  • mijn favoriete drinken is: aardbeiendrank
  • mijn leukste vakantie bestemming is: Spanje
  • mijn lievelingsdier is: hond
  • mijn favoriete profclub: PSV