• Wat een weekend zeg! Naast de gewone gespeelde wedstrijden van jeugd en senioren, waren er afgelopen weekend twee speciale zaken te melden.

  Op zondag 10 maart behaalde ons eerste team uit bij concurrent Linne door een 0-1 overwinning het periodekampioenschap (mede omdat koploper Slekker Boys al de eerste periode had gewonnen). Dat werd niet alleen natuurlijk gevierd in onze kantine (zie de overzichtsfoto van de feestneuzen) maar betekent ook en leuk toetje met minimaal nacompetitie aan het eind van het seizoen en kans op promotie, We wensen de trainers, begeleiders en natuurlijk de spelers van harte proficiat met dit mooie resultaat! En hopelijk geeft het ook nog een boost aan de resultaten in de resterende wedstrijden van deze kampioenschap en kunnen we het wellicht Slekker Boys ook nog lastig gaan maken?

  Op zaterdagavond 9 maart vond al de jaarlijkse vrijwilligersfeestavond plaats die het bestuur aanbiedt aan haar vrijwilligers. Voor een drankje en een hapje werd uiteraard gezorgd en voor deze ene avond kregen de kantinebeheerders Bert en Angel vrijaf en stonden Paul en Manon achter de bar en was Kevin de hapjesman.

  Topweekend: Vrijwilligersfeestavond en periodekampioen 1

  (Bijna) iedereen had zijn eigen favoriete muziekkeuze doorgegeven en dat leverde vele leuke muziekjes op waar nog volop op werd meegezongen en gedanst.

  Topweekend: Vrijwilligersfeestavond en periodekampioen 2

  Namens het bestuur gaf Roy aan het begin van de avond nog kort het belang van onze vrijwilligers aan en zeker ook hun partners. Goed om te weten dat bijna 1 op de 4 leden bij OVCS een vrijwilliger is; een aantal waar we zeer trots op mogen zijn! En toch hebben we er nog steeds meer nodig! Na dat welkomstwoordje gingen de discolampen én de frietenpan aan, en werd er gedanst, gezongen en bijgepraat!

  Topweekend: Vrijwilligersfeestavond en periodekampioen 3       Topweekend: Vrijwilligersfeestavond en periodekampioen 4

  Topweekend: Vrijwilligersfeestavond en periodekampioen 5      Topweekend: Vrijwilligersfeestavond en periodekampioen 6

  Topweekend: Vrijwilligersfeestavond en periodekampioen 7     Topweekend: Vrijwilligersfeestavond en periodekampioen 8  

  Namens het bestuur nogmaals alle vrijwilligers bedankt voor het vele werk dat jullie belangeloos voor onze vereniging verrichten. Zonder onze vrijwilligers zou het onmogelijk zijn om het voetbalplezier voor jong en oud wekelijks weer op onze accommodatie tot stand te brengen. Al met al een zeer geslaagde avond en hopelijk zien we jullie allemaal weer op onze volgende vrijwilligersavond!