• Natuurlijk is Brand al sinds jaar en dag hofleverancier van OVCS voor het bier en frisdranken, maar het is wel zo prettig te kunnen melden dat onze vereniging en Brouwerij Brand Bier in prima overleg (en uiteraard in afstemming met ons kantinebeheer) afspraken voor onbepaalde tijd hebben gemaakt over de samenwerking en het partnerschap in de komende jaren.

    Namens OVCS waren Bjorn Kreuze en Math Budie met Account Manager Jibbe von Berg van Brand aanwezig om die samenwerking ook in beeld vast te leggen, op ons terrein en in de kantine.

    Verlengde Partnerovereenkomst OVCS en Brand Bier 1

    Jibbe is nu ruim 1 jaar account manager voor alle horeca in het gebied Westelijke Mijnstreek. |De samenwerking met verenigingen is voor Brand erg belangrijk, geeft Jibbe aan. Zowel voor de uitstraling van het merk als voor de kwaliteit die men zo nadrukkelijk wil borgen. Het bedrijf achter Brand hecht sterk aan innovatie en bijvoorbeeld het verantwoord en bewust omgaan met alcohol, en samen met de verenigingen wil men daar actief aandacht aan schenken.

    De samenwerking komt niet alleen tot uiting in het ''slechts'' zijn van leverancier, maar ook in het samen nadenken over verbeteringen en ook het inspelen op evenementen en acties. Zo heeft Brand reeds een vaatje bier toegezegd voor de Quiz Night op 24 november, toch een van de topevenementen bij OVCS elk jaar. En zo wordt ook gekeken naar de introductie van een of enkele speciaalbieren, maar daar horen jullie dan nog wel meer over als dat zo ver gaat komen!